Kinderfeestje

Stichting Natuurontdekkers verzorgt leuke en leerzame kinderfeestjes voor kinderen van 7-12 jaar. Vrijwilligers die deze activiteit begeleiden zijn actief begeleider bij (zomer)kampen van Natuurontdekkers. Ze kunnen dus leuk met kinderen omgaan en weten veel over natuur.

Programma
Het programma kan aangepast worden naar de wensen en aan de hand van de doelgroep. De uitvoering wordt sowieso aangepast op de doelgroep; bij oudere kinderen wordt er relatief meer uitgelegd en meer uitdaging gegeven. Bij jongere kinderen ligt de nadruk meer op beleving. Als er geen aangepaste afspraken worden gemaakt, heeft een kinderfeestje de volgende onderdelen:
- Vlinders en andere insecten vangen
- Waterbeestjes vangen
- Naar keuze: creatief (fotografie, kunstwerk van gedroogde blaadjes) of survival (hutten bouwen, pijl-en-boog)

Aan het eind van het feestje krijgen alle kinderen een verrassing (insectenpotje met loep).

Details
De prijs voor een programma van ongeveer 3 uur is 250,- plus 19 cent per kilometer reiskostenvergoeding. Bij een groter aantal kinderen dan 10 wordt de prijs met 125,- per 5 kinderen hoger. Alle benodigde materialen worden door Natuurontdekkers verzorgd. In overleg wordt de locatie bepaald. Om een kinderfeestje te boeken stuurt u een mail naar info@natuurontdekkers.nl. Wij werken met vrijwilligers dus kunnen geen garantie geven dat er iemand beschikbaar is. Het kan nuttig zijn om meerdere opties voor data door te geven. U krijgt bij een aanvraag binnen 2 dagen van ons reactie, m.u.v. in de vakantieperiode.